Balloonywood

Het zoeken naar wat ik kan met ballonnen.

Het prille begin van Haagsche Bluf Ballon is #balloonywood. Ik maakte in 2016 elke dag, 365 dagen lang, een ballonnenfiguur. Met dank aan mijn kanjers die mij hiervoor de ruimte gaven en dat ik dit mocht doen. Dat betekende voor hen een huis vol met ballonnen op de gekste momenten, waardoor er soms geen stoel was om op te zitten. En als ik te druk was ik geen tijd nam om te koken zodat voor hun klaar stond. Ik had het voor geen goud willen missen en zou het zo weer doen. Inmiddels is het dé hashtag die Elvira gebruikt om al haar eerste keer ballon ontwerpen onder te posten. Dus als je op Instagram of Facebook deze # intikt krijg je een redelijke kijk op wat zij in opdracht gemaakt heeft en nog zal gaan maken.
Ballonkunst #balloonywood
Een van de eerste dubbel gevulde ballon. In de rood gemarmerde ballon zit een andere ballon.
Tafelversiering ballonnen #balloonywood
Deze ballonnen zijn gevuld met ijzerdraad waardoor ze buigzaam zijn. De transparante bubbles kun je de gewenste kant op buigen netzo als de bloem.
Ballonnen wand #balloonywood
Een ballonnenmuur met een dubbele functie. Als eerste is het een scheidingswand. Daarnaast is het een mooie plek waaraan Elvira haar Hatshjika-deems hangt om uit te delen bij het feest..
#balloonywood ballonnen kerstbal draagbaar
`Ik ben een Kerstbal!`, Jawel, ballonnen kun je ook dragen. Het is misschien niet de meest praktische.
Miss T`ie`s tuin #balloonywood
Hej, wie de Haagsche Bluf Ballon al een tijdje volgt kent deze vrolijke noot, MissT`ie in vol ornaat. Kom je haar tegen neem haar dan mee. Ze vind het geweldig om uit logeren te gaan.
Ballon-Sarah, 50 jaar #balloonywood
Natuurlijk mag levensgroot niet missen, Sarah-Sandra.
ballonfiguur
Ook ging de zoektocht langs bestaande ballonfiguren. Waar zijn deze aan te passen en te veranderen zodat ze meer eigen worden voor de Haagsche Bluf Ballon.
ballonfiguur
Het is maar een greep uit wat er allemaal kan met ballonnen. Dus heb je een geweldige uitdaging schroom niet en stel je vraag.