Schatten uit de vuilnis

Wanneer je eenmaal het woord `afval/vuilnis` gebruikt, is de keuze gemaakt. Het heeft totaal geen potentie meer dan platdrukken en weg ermee. Niet iedereen ziet die potentie en wat Elvira hier dus inziet. Daarom neemt zij je graag aan de hand mee in een van de #aanhaakoment -tjes. Deze worden gehouden op de woensdag, 1x in de maand van 9.30u tot 11.30u. Voor precieze data en onderwerp kijk even op FB Gar8age of meld je direct aan via de link hieronder.
Schatten uit de afvalbak
Zie jij het ?! Dit is verpakkingsmateriaal, bladzijdes uit boeken, blisters, reclamefolders, plastic tassen, sieraden en koffiecups. Zonde hè?! Gaat gewoon met de vuilnis mee en je betaald er 2x voor. Je junk-journal wordt gewoon jaloers dat je dit nog hebt gemaakt. Gewoon ffkes aanhaken bij zo`n momentje, kom je op ideeën.
Memories van afval
Deze vakantie is het moment om te beginnen. Iedereen schrijft een boek dus waarom jij niet ?! Schrijf je eigen memories. Geen dagboek……duurt te lang. Gewoon hatseflats in een bestaand boek. Verven, knippen, plakken, verzin het maar. En later nog eens heerlijk om door te bladeren op een, regenachtige ouwe, dag. Wist je dat je dat ook met z`n 2-en kan doen? Wat, dat doorbladeren? Nee, dat hatseflats. Dat heet een BoemerangKunstBoek hier… Samen met iemand die je leuk vind?! Oeps, heb ik je nou nieuwsgierig gemaakt?! Kom langs of stuur een berichtje via de link hieronder.
Koffiecups, knopen en loom elastiekjes
Even kijken of je hebt opgelet. Wat zie je aan afval?! Precies! Muziekpapier, koffiecup, knoop, wat loom-elastiekjes, haakgaren en ijzerdraad,en een kruidenpotje . Wat bekt het toch lekker….gerecycled materiaal.
Wie heeft ze niet…..knoopjes. Komt er een grote groep mensen en moeten de glazen bij de juiste eigenaar weer terug komen…..oplossing….knoopjes. Of gewoon een mooie aanvulling op de kersttafel ofzo……..Ja een creatief brein, die Elvira.
wc-rolletjes boek
Een wc-rolletjes boek. Elke rol heeft zijn eigen insteek. En dus zijn eigen verrassing om te ontdekken als je erdoorheen bladert. Ik zal je maar niet vertellen dat Elvira ook boeken heeft gemaakt van vloerbedekking. Er is geen afval- vraag gek of vreemd. Je moet hem alleen durven stellen in de link hier beneden.